11 Ιαν 2009

Οι μαθητές του Σχολείου μας… αποτυπώνονται στο «Ημερολόγιο του 2009»

Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, τα 13 τμήματα των 6 τάξεων του Σχολείου μας, θα «στηθούν» ενώπιον του φωτογραφικού φακού και θα …αποθηκευτούν στα χρονοντούλαπα της μνήμης…..!
Οι φωτογραφίες θα αναδειχθούν στο ημερολόγιο του 2009 που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου και θα αντιστοιχεί σε 10 ευρώ το καθένα.
Όπως έχει ήδη αναγγελθεί, η συνολική επεξεργασία έκδοσης του «Ημερολογίου 2009» γίνεται από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας, προκειμένου το κόστος έκδοσης να περιοριστεί στα απολύτως αναπόφευκτα. Στα πλαίσια αυτής της επιλογής, μέλη του Συλλόγου πήραν προσφορές από καταστήματα επεξεργασίας φωτογραφιών με συμφερότερη προσφορά το ποσόν των 0,50 λεπτών ανά φωτογραφία.(διάστ. 15Χ20 cm). Αν, παρεμπιπτόντως, κάποιο μέλος του Συλλόγου, έχει «πρόσβαση» προς άλλη επαγγελματική «πηγή» και εξασφαλίσει τιμή μικρότερη των 0,50 λεπτών, τον παρακαλούμε να μας ενημερώσει για να έρθουμε σε επικοινωνία για τα περαιτέρω…
Να αναφερθεί, τέλος, ότι στο κάτω μέρος του υπό έκδοση «Ημερολογίου 2009» έχει προβλεφθεί να υπάρχει χώρος στον οποίο θα βάλουν τις υπογραφές τους τα παιδιά της κάθε τάξης και φυσικά ο δάσκάλός τους.

Το σχολείο μας καλωσόρισε το 2009 «κόβοντας» 14 βασιλόπιτες!

Δέκα τέσσερις πρωτοχρονιάτικες πίτες για τα 13 τμήματα του Σχολείου μας και το Σύλλογο Διδασκόντων, παρέδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων το πρωί της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου 2009, συνεχίζοντας το έθιμο της τελευταίας τετραετίας, που θέλει τους γονείς να συμμετέχουν ενεργά και διακριτικά στην καλή λειτουργία της σχολικής κοινότητας μας.
Οι 13 παραδοσιακές βασιλόπιτες ήταν προσφορά του γνωστού και έγκριτου ζαχαροπλαστείου της πόλης μας "ΜΑΣΚΩΤ" –o γιος του κ. Φωτεινού είναι μαθητής στο Σχολείο μας- και η 14η για το Σύλλογο Διδασκόντων, προσφορά του καταστήματος «Απολλώνιο».
Οι βασιλόπιτες «κόπηκαν» σε κάθε τάξη χωριστά, τα παιδιά μας χάρηκαν ιδιαίτερα την όλη διαδικασία, ανταλλάχθηκαν εγκάρδιες ευχές και βέβαια όσοι «ανταμείφθηκαν» από την τύχη ….ανακαλύπτοντας το «φλουρί» στο δικό τους κομμάτι, πήραν ως δώρο ένα εξαιρετικό λογοτεχνικό βιβλίο.
Στην πίτα των διδασκόντων, τυχερή ήταν η δασκάλα στο μάθημα της μουσικής κ. Μαντώ, η οποία «ανταμείφθηκε» με μία δωρεάν φιλοξενία δύο ημερών στον παραδοσιακό ξενώνα στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο.
Ευχή των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας, να είμαστε όλοι καλά –κυρίως τα παιδιά μας- και να ξαναζήσουμε όμορφες, γιορτινές αντίστοιχες στιγμές και τον Ιανουάριο του 2010.

__________________________
Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί ιδιαίτερα τα καταστήματα «Μασκώτ» και «Απολλώνιο» για την ευγενή καλοσύνη τους να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να …..συνεργήσουν με τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες τους, στην ανάδειξη αυτής της καλής εκδήλωσης στις αίθουσες του Σχολείου μας. Ιδιαίτερα τον κ. Φωτεινό, συνιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου «Μασκώτ», γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ενεργά και πληθωρικά στις κατά καιρούς εκδηλώσεις του Σχολείου.

Τι απάντησε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο έγγραφο υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας.