11 Ιαν 2009

Οι μαθητές του Σχολείου μας… αποτυπώνονται στο «Ημερολόγιο του 2009»

Τρίτη 13 και Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, τα 13 τμήματα των 6 τάξεων του Σχολείου μας, θα «στηθούν» ενώπιον του φωτογραφικού φακού και θα …αποθηκευτούν στα χρονοντούλαπα της μνήμης…..!
Οι φωτογραφίες θα αναδειχθούν στο ημερολόγιο του 2009 που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου και θα αντιστοιχεί σε 10 ευρώ το καθένα.
Όπως έχει ήδη αναγγελθεί, η συνολική επεξεργασία έκδοσης του «Ημερολογίου 2009» γίνεται από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας, προκειμένου το κόστος έκδοσης να περιοριστεί στα απολύτως αναπόφευκτα. Στα πλαίσια αυτής της επιλογής, μέλη του Συλλόγου πήραν προσφορές από καταστήματα επεξεργασίας φωτογραφιών με συμφερότερη προσφορά το ποσόν των 0,50 λεπτών ανά φωτογραφία.(διάστ. 15Χ20 cm). Αν, παρεμπιπτόντως, κάποιο μέλος του Συλλόγου, έχει «πρόσβαση» προς άλλη επαγγελματική «πηγή» και εξασφαλίσει τιμή μικρότερη των 0,50 λεπτών, τον παρακαλούμε να μας ενημερώσει για να έρθουμε σε επικοινωνία για τα περαιτέρω…
Να αναφερθεί, τέλος, ότι στο κάτω μέρος του υπό έκδοση «Ημερολογίου 2009» έχει προβλεφθεί να υπάρχει χώρος στον οποίο θα βάλουν τις υπογραφές τους τα παιδιά της κάθε τάξης και φυσικά ο δάσκάλός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: